-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

S.C. Alajärven naisten salibandyjoukkueella kotiturnaus huomenna

S.C. Alajärven naisten salibandyjoukkueen toinen kausi Pohjanmaan 3. divisioonassa on lähtenyt mainiosti käyntiin vallitsevasta korona tilanteesta huolimatta.

Joukkueella on pelattuna kolme peliä, joista kaikista kolmesta on tullut voitot! Konnat Seinäjoelta kaatui 6-1, Nurmon Jymy kaatui 5-1 ja SC Saracoza Kristiinankaupungista kaatui 7-4.

MAINOS

Joukkue on mennyt viime kaudelta paljon eteenpäin, mikä näkyy muun muassa tehtyjen maalien määrässä. Naiset ovat harjoitelleet ahkerasti aina kesäkuun alusta saakka, ja kehitystä on tapahtunut myös muilla osa-alueilla.

Naisia on viime vuoden tapaan harjoitusringissä paljon, tarkalleen sanoen 27, mutta täksi kaudeksi peluutustyyliä on hieman muutettu, ja kokoonpano onkin pysynyt peleissä muutamia muutoksia lukuun ottamatta kutakuinkin samana.

Turnauksiin otetaan siis mukaan 15 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Joukkuetta valmentaa viime kauden puolivälissä mukaan lähtenyt Tuomo Pollari sekä täksi kaudeksi Tuomon avuksi tullut alajärveläislähtöinen Erno Mäkiniemi.

Seuraava turnaus häämöttääkin jo nurkan takana, sillä tulevana sunnuntaina 15.11. joukkue kohtaa Alajärven Monitoimihallissa toistamiseen Konnat Seinäjoelta, sekä syyskuisen harjoitusottelu vastustajan Pallo Haukat Ähtäristä. Tuolloin harjoitusottelu päättyi PaHan hyväksi 3-0, joten luvassa on revanssi-ottelu.

S.C Alajärvi naiset toivottavatkin siis yleisön seuraamaan naisten pelejä Alajärven Monitoimihallille huomenna sunnuntaina 15.11. kello 10 ja kello 18.

Kaikki katsomot avataan, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää. Katsojille on myös maskisuositus. Paikalla kahvio!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät