Yllätysvieraita Karstulan Wanhoissa Wehkeissä!

Ohjaaja Veli-Pekka Halmila (vas.) sekä näyttelijät Jarkko Järvenpää, Päivi Muhonen, Tuula Leppänen, Tarja Kultavuori, Jukka Paananen, Heikki Lehisalo ja Seppo Koivisto. Kuvassa taustalla näkyy tälle kesälle uusittua näyttämöä. Kuva: näytöksen äänimies Pekka Siiskonen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Kesäksi 2022 Veli-Pekka Halmila ohjaa Karstulassa Wanhat Wehkeet kesäteatteriin kirjailija Heikki Luoman kirjoittaman kantaesityksen, komedian nimeltään Yllätysvieraita.

– Kyseessä on farssikomedia ihmisten erilaisuudesta, ennakkoluuloista ja kyvyttömyydestä ymmärtää toisiaan, saati itseään, naurahtaa Luoma.

MAINOS

Näytelmän ohjaa Heikin aisaparina useissa produktioissa toiminut Veli-Pekka Halmila Saarijärveltä, jolla on juhlavuosi teatterin parissa tänä vuonna. – 60 vuotta teatteria näyttelijänä ja ohjaajana, kertoo Vellu.

Kyyjärven Mäntyperällä syntynyt ja nuoruutensa viettänyt kirjailija Heikki Luoma tunnetaan ympäri Suomea paitsi kirjoittamistaan tv-sarjoista, kuten Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Pirunpelto, Korpelan kujanjuoksu, kuten myös lukuisista teatterikäsikirjoituksistaan.

– Heikin kanssa olemme tehneet yhteistyötä teatterin saralla kymmenkunta kertaa ja myös kesän 2022 näyttelijät ovat minulle suurelta osin tuttuja, Veli-Pekka kertoo.

Teatterin tuottaa Viihdytysryhmä Vartiossa ry, johon kuuluvat Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää, Jukka Paananen sekä lipunmyynnistä ja markkinoinnista vastaava Arja Piilo.

Näyttelijöinä Yllätysvieraissa nähdään Päivi Muhonen, Heikki Lehisalo, Tuula Leppänen, Seppo Koivisto, Tarja Kultavuori, Jukka Paananen ja Jarkko Järvenpää.

Ensi-iltansa musiikilla höystetty komedia Yllätysvieraita saa Wanhat Wehkeet areenalla keskiviikkona 29.6. kello 18.

Esityksiä pääsee katsomaan heinäkuun loppuun asti keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Teatterialueella on mahdollisuus myös ruokailuun noutopöydästä. Lisäksi tarjolla on kahvia ja baari A -oikeuksin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliTiekirkot kutsuvat tutustumaan ja hiljentymään
Seuraava artikkeli222 vuotta Jumalan sanaa Lehtimäellä