Poliisilla tavanomainen viikonloppu Pohjanmaalla

335
Mainos[adrotate banner="3"]

Viikonloppuna Pohjanmaan poliisi hoiti kaikkiaan 589 hälytystehtävää, eli tavanomainen syksyinen viikonloppu.

Poliisia työllisti useat kadonneet henkilöt, kateissa oli mm. marjastajia. Kaikki kadonneet löydettiin elossa.

MAINOS

Viikonlopun vakavin tilanne tapahtui lauantaiaamuna Ilmajoella, kun tehtävän yhteydessä mies oli ampunut aseella kohti poliisin dronea. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään mm. virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Viikonlopun aikana on kirjattu yhdeksän pahoinpitelyilmoitusta. Tapauksista suurin osa on ollut lähisuhdeväkivaltaa.

Rattijuoppoja tavattiin kaikkiaan 13 kappaletta, joista törkeitä rattijuopumuksia oli 9 kappaletta. Epäillyistä rattijuopoista kolme kuljettajaa oli nauttinut muuta päihdyttävää ainetta kuin alkoholia. 

Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli viikonloppuna pari kappaletta. Toisessa 80 km/h nopeusrajoitusalueella ajettiin 163 km/h ja toisessa tapauksessa 60 km/h nopeusrajoitusalueella ajettiin 147 km/h. Molemmat kuljettajat määrättiin ajokieltoon.

Rikosperusteisesti kiinniotettuna on ollut 17 henkilöä ja muista syistä, eli poliisilain perusteella, kiinniotettuna on ollut 24 henkilöä. Eli henkilöt on otettu kiinni häiritsevästä käytöksestä tai he ovat olleet kykenemättömiä huolehtimaan itsestään humalatilan takia.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa