0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Pirkka Street Basket-tapahtuma toi vuoden hauskimman koulupäivän Vimpeliin

K-Market Vedon pihassa pelattiin tiistaina 6. syyskuuta koripalloa rennosti hymy huulilla kavereita kannustaen.

Kyseessä oli alakoululaisten hyvänmielen katukoripallo-tapahtuma, jossa tarkoituksena oli järjestää oppilaille vuoden hauskin koulupäivä korista pelaten, ilman paineita voitoista tai häviöistä. Sillä tapahtumassa ei ratkottu sarjojen voittajia, vaan palkinnot saivat parhaat kannustajat ja temppuilijat.

Pirkka Street Basket -kiertue on osa Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyössä toteuttamaa Pikkusudet-hanketta. Kiertueita on järjestetty vuodesta 2015 lähtien, keväisin toukokuussa ja syksyisin elo-syyskuun vaihteessa. Tapahtumat järjestetään yhdessä paikallisten seurojen sekä K-kauppiaiden kanssa.

K-Market Vedon pihassa tapahtuma nähtiin nyt kolmatta kertaa kahden vuoden koronan aiheuttaman tauon jälkeen yhteistyössä Vimpelin Vedon koripallojaoston kanssa.

Sää suosi ulkoilijoita ja paikalle oli saapunut runsaasti osallistujia, lapsia, opettajia ja toimitsijoita, yhteensä noin 200 henkilöä. Myös lasten vanhemmat ja ohikulkijat olivat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa, ja heitäkin nähtiin kerääntyneenä tapahtumapaikan laidalla pelaajia kannustaen.

Pelejä pelattiin kolme vastaan kolme kokoonpanoilla yhteen koriin, etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Jos koreja sattui tulemaan, niitä tuuletettiin ja pelien välissä sai tanssia musiikin tahdissa.

Kaksituntisen tapahtuman aikana K-Market Vedon kauppiaat Ulla Laakso ja Mari Takala pitivät omalta osaltaan huolen pikku palloilijoista tarjoillen muun muassa mehujäätä ja juotavaa.

Annika Brander

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät