24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Vedon Superpesis-miehistö pesismuseolle

Lauantaina 19.11. vietetään Vimpelin pesismuseolla koko perheen tapahtumapäivää. Kello 11-13 perheen pienimmät voivat osallistua leikkimieliseen museosuunnistukseen. Suunnistusta opastaa museonalle, joka on vielä vailla nimeä.

Museonalle on vielä nimetön. Nimiehdotuksia otetaan vastaan museotapahtumassa. Kuva: Eija Koskela.

Nallen nimiehdotuksen voi jättää tapahtuman aikana museolle palautuslaatikkoon. Nimistä valitaan nallelle sopivin, ja sen keksijä palkitaan Vimpeli-tuotepaketilla.

MAINOS

Museosuunnistuksen aikana on mahdollisuus testata pesistietouttaan pesisvisassa. Luvassa on kansallispeliaiheisia kysymyksiä, joissa punnitaan tietämystä niin nykypesiksestä kuin takavuosien tapahtumista. Paras tietäjä palkitaan tässäkin lajissa.

Museolla on nähtävissä edelleen 100 vuotta pesistä – museossa -piirustuskilpailun työt, joten samalla käynnillä voi ihastella nuorten taiteilijoiden teoksia.

Tilaisuus huipentuu kello 13 Vedon Superpesis-miehistön vierailuun. Suomen mestareita pääsee tervehtimään ja jututtamaan klo 14 saakka.

Museopäivä on 100 vuotta pesistä – museossa -hankkeen viimeinen yleisötilaisuus. Hanke järjestää tapahtuman yhteistyössä Vimpelin Vedon ja Vimpelin 4H-yhdistyksen kanssa.

Eija Koskela

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät