6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Päättäjäisviikonloppu Nelimarkka-museolla

Laajalti kehuttu Nelimarkka-museon näyttely ”Maailman kautta kuljemme” jatkuu 5.3. saakka. Luvassa on vielä päättäjäisviikonloppu, josta jokainen voi löytää itselleen mieluista tekemistä.

Perjantaina 3.3. pystytetään koko päiväksi vaivaisukkojen muovailupaja, jonne kannattaa tulla viettämään rattoisaa hiihtolomapäivää. Lauantaina 4.3. kello 14 on luvassa vielä viimeinen opastettu kierros näyttelyn saloihin.

MAINOS

Näyttely päättyy sunnuntaina 5.3. järjestettäviin seuroihin, jotka aloitetaan kello 12 ja kahvit tarjotaan kello 11 alkaen. Tervetuloa vierailemaan museolla ja vielä nauttimaan upeasta näyttelystä ja oheisohjelmasta. Kahvilapalvelut ovat auki päättäjäisviikonloppuna. 

Nelimarkka-museon on kiinni näyttelynvaihdon ajan 6.3.-24.3.

Maailman kautta kuljemme -näyttely tarkastelee uskontoa ja uskonnollisuutta sekä kristillistä kulttuuriperinnettä kuvataiteessa. Näyttelyn keskeinen tarkastelukulma on ei-kirkollinen pohjalaislähtöinen taide.

Uskonnon lisäksi mm. henkisyyden ja pyhyyden teemat nousevat keskeiseen asemaan ja huomataan niillä olevan merkittävä asema myös nykytaiteessa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät