-9.2 C
lauantai 20.4.2024

Vedolle voitto Lappeenrannasta

Vimpelin Veto jatkoi voittojen tiellä Naisten Korisliigassa hakemalla voiton Lappeenrannasta. Catz kaatui lukemin 51-76 (11-17,13-18,14-15,13-26).

Veto hallisi ottelua koko ajan, mutta Catzin puolustusmuotojen vaihtelut hidastivat Vedon korintekoa. Puoliajalla Veto johti 24-35. Kolmas jakso oli tasainen ja Veto ratkaisi voiton vasta 4.erässä joka meni Vedolle 13-26.

Veto pussitti 76 pistettä,mutta heittoprosentti jäi alhaiseksi. Hyökkäyslevypalloija Veto haki peräti 22,joista vieraat nostelivat tehokkaasti lisäpisteitä. Veto puolusti läpi ottelun hyvin ja pakotti Catzille 22 menetystä.

Vedon tehokkaimpia olvat Tuulia Anttonen 20, Kristina King 19, Alexandra Wittinger 10 ja Anni Kujala 10 pistettä. Vedon nuorisokaartista Neea Rannanpää (3) pussitti avauspisteensä Naisten Korisliigassa. Catzin tehoduo oli Teerrinique Battle 18 ja Sydni Tears 12 pisteellä.

– Taistelimme voiton vaikka välillä oli hyökkäyspelissä ongelmia, viimeinen jakso oli meidän parasta peliä, kertoo Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Vedon pelit jatkuvat keskiviikkona 15.3 kotiottelulla Kouvottaria vastaan.

Veto: Isoranta 4/3, Rytkönen 4/4/7s/4 riistoa, R.Kujala 6/3, Rannanpää 3, A.Kujala 10/3, King 19/14, Anttonen 20/12, Wittinger 10/12/6 riistoa.