13.8 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Juha Paimen, Laura Aho, Niku Ketola penkkipunnerruskisoissa

Kokkolassa järjestettiin kansallinen penkkipunnerruskilpailu, kilpailun järjesti Kokkolan Jymy. Klassisen penkkipunnerruksen kisassa olivat mukana Karstulan Kivan Juha Paimen ja Laura Aho, sekä Lapuan Ponnistuksen Niku Ketola. Kaikki ottivat sarjavoiton, ja tulokset ensivuoden SM-kisoja varten on nyt tehtynä.

Lehtimäkeläinen Juha Paimen kisasi sarjassa M60 120+. Avausnostolla nousi helposti 110 kiloa, toisella nostolla tuli myös helpon näköisesti 120 kiloa! Viimeiseen nostoon lastattiin 127.5 kiloa, nosto lähti hyvin mutta jäi ihan pienestä kiinni tällä kertaa. Juhan tuloksena siis 120 kiloa, ja tulos SM-kisoja varten on nyt tehtynä.

MAINOS

Alajärveläinen Niku kisasi sarjassa M120kg. Ensimmäinen nosto oli varma 182.5 kiloa. Toiseen lastattiin ennätystä sivuava 190 kiloa, joka nousi myös hienosti. Kolmanteen nostoon uusi henkilökohtainen ennätysrauta 192.5 kiloa, joka kovan taistelun jälkeen nousi ylös asti, ja täten ennätys koheni!

Soinista Kokkolaan muuttanut Laura Aho kilpaili sarjassa N84+. Ensimmäisellä nostolla tuli varma tulos 90 kiloa. Toisella nostolla ylös nousi 95 kiloa helpon näköisesti, tämä sivuaa Lauran henkilökohtaista ennätystä! Kolmanteen nostoon lastattiin 100 kiloa. Tämä yritys ennätyksestä tuli myös ylös hienosti, mutta valitettavasti hylättiin merkkivirheen takia.

Ketola muistuttaa, että he kisaavat ainoastaan dopingtestauksen alaisissa kisoissa. Nämä olivat Suomen voimanostoliiton alaiset kisat, jonka kattojärjestö on IPF (International Powerlifting Federation). IPF on voimanostoliitto, joka on sitoutunut Wadan dopingtestaukseen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät