24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Suviseuroilla runsaat 86000 seuravierasta

Tule, katso, kuuntele – näin kutsua jaettiin Suviseuroihin Kauhavalle. Kutsu saavutti hyvin ja laskennan mukaan seuravieraita oli lauantai-iltana seura-alueella runsaat 86000 ja se yllätti järjestäjäorganisaation positiivisesti.

Lauantai-iltana ehtoolliselle osallistui 23600 henkilöä. Nuorille järjestetty vuorovaikutteinen puheenvuoro kokosi 4000 ihmistä vetävän seurateltan täyteen ja siihen osallistuttiin myös teltan ulkopuolella seurakentällä. Nuoria Suviseuroihin kokoontui jälleen huomattavan paljon. 

MAINOS

Liikennetoimikunnan mukaan majoitusalueet täytettiin sujuvasti. Jonottaa ei juurikaan tarvinnut. Majoitusalueet ovat riittäneet hyvin ja tilaa jäi vielä käyttämättäkin. Kauhava on hyvin liikenneyhteyksien varrella ja seuravieraita saapui runsaasti myös junalla. Kuljetuksia rautatieaseman ja seurakentän välillä lisättiin. 

Lauantai-iltana majoituskalustoa seurakentälla oli noin 7000 asuntovaunua, 2500 asuntoautoa, 8300 telttaa ja yli sata asuntolinja-autoa. Autoja majoitusalueella oli noin 15000. Riippumatoissa yöpyjiä oli runsaat 160. 

Päiväkävijöitä on ollut runsaasti, mutta pysäköintialueet ovat riittäneet. Polkupyörillekin on ollut oma parkkialue. Sunnuntai-iltapäivään asti on vältytty liikennevahingoilta. Seuravieraat ovat noudattaneet opasteita ja liikenteenohjausta hyvin. 

Suviseurojen tunnuslause “Sinun sanasi on valo minun matkallani” on johdattanut Suviseurojen puheita ja puheenvuoroja. Suviseurat päättyvät päätössanoihin tänään maanantaina. 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät