2.5 C
maanantai 29.4.2024

Vaisu peli Ankkureilta Seinäjoella

Ankkureilta nähtiin vaisu peli Seinäjoella. JymyJussit pelasivat ansaittuun voittoon hyvällä lyöntipelillä jaksoin 2-0 (10-3, 4-2).

Ensimmäinen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurien tilanteiden rakentelu ei auennut. JymyJussit sen sijaan aloitti ottelun vahvasti sisältä. Aapo Hiltunen löi välilyönnillä JymyJussit 1-0 johtoon kumuralla ja perään paiskasi pallon kakkosluukusta maisemiin kahden tavallisen juoksun ja kunnarin arvoisesti. Markus Hallasuo lisäsi vuorossa vielä JymyJussien johtoa lukemiin 5-0.

Jakson toinen vuoro oli Ankkureilta ponnetonta sisäpelissä. JymyJussit sen sijaan siirtyi 7-0 johtoon, kun ottelun ehdoton hahmo Hiltunen löi kaksi juoksua kakkosrajaleikkurilla.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit onnistui avamaan ottelun juoksutilin ja niitä syntyi kolme kappaletta. Ensimmäisen tuli kolmospuolen harhaheitolla, millä Atte Kuosmanen juoksi kotiin. Kaksi seuraavaa tulivat Ihamäen veljesten Juhon ja Laurin lyönneistä.

Jakson ratkaisevassa vuorossa nähtiin kolme juoksua ja niistä vastasi JymyJussit, kun Viljo Sillanpää löi pallon kakkospuolelta maisemiin kahden tavallisen juoksun ja kunnarin arvoisesti. Jakso merkattiin kotijoukkueen 10-3 voittoon.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähty, mutta toisessa vuorossa alkoi tapahtua. JymyJussit rakensi palottoman ajon kärjestä ja onnistuivat lyömään kaksi juoksua.

Toni Marjamäki onnistui ensimmäisenä sauman puhkaisulla ja Hiltunen löi perään jo ottelun seitsemännen juoksunsa puolittaisella kakkosraja puhkaisulla. Ankkurit onnistui myös vuorossa juoksun teossa Juho Ihamäen saumalyönnillä ja Jere Peltomäki toi Superpesisuran ensimmäisen juoksunsa.

Kolmannessa vuorossa ei tilanteista huolimatta lisäjuoksuja taululle merkattu. Neljännen vuoron aloittavalla JymyJussit iski kaksi juoksua ja taululle merkattiin lukemat 4-1. Onnistujina mailan varressa toimivat Hiltunen sekä Hallasuo.

Ankkurit sai omalla sisävuorollaan hyvän paineen päälle, mutta onnistuivat vain yhden kavennusjuoksun lyömään Tuukka Etulan välilyönnillä.

Ottelu merkattiin JymyJussien voittoon jaksoin 2-0 (9-3, 4-2).