25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Pihakirppiksellä teet löydön, jos toisenkin!

Lehtimäen Kirkonkylässä aivan tien kupeessa sijaitseva Kaarinan pihakirppis on jälleen pullollaan toinen toistaan kiinnostavampaa esinettä ja tavaraa.

Tyylikkäät naisten käsilaukut ovat lähes käyttämättömiä!

Kaarina Myllyneva on tälle kesälle saanut varastoihinsa erityisen paljon erilaista keräilytavaraa, kuten kelloja, pikkuautoja ja jopa vanhoja Nokian puhelimia!

MAINOS

– Moni luulee, että tähän meidän pihaan ei uskalla tulla autolla, koska tieltä katsoen piha näyttää niin pieneltä. Tilaa pihassa on kuitenkin auton kääntämiseen riittävästi ja kirpputoritavaraa on useammassa tilassa!

Monenmoista tavaraa onkin tarjolla. Nyt myynnissä on myös hyväkuntoisia vaatteita, jotka Kaarina on pessyt ja silittänyt ennen esillepanoa. Lisäksi löytyy paljon erilaista lasitavaraa, posliinia ja jopa musiikkivehkeitä – niitä on enemmänkin kuin mitä esillä on, joten aina kannattaa kysyä.

Keräilytavaraa löytyy jos jonkin näköistä.

– Esillä täällä on nyt vain vanha viulu ja sähkökitara, sekä erikoinen kahdelta puolen soitettava vanha  huuliharppu!

Lapsillekin löytyy monenlaista kivaa, vanhoista isoista puusta valmistetuista autoista alkaen! On sarjakuvalehtiä, vinyylejä ja kasetteja.

– Täällä on myös täydellinen Arabian Fenno 12 hengen ruokailuastiasto, hyviä kenkiä miehille, lapsille ja naisille, uudenveroisia käsilaukkuja, matkalaukkuja ja käsin virkattu päiväpeittokin löytyy!

Kaarina kertoo, että kirpputorilla käy joka kesä kauempaa tulevia ohikulkijoita, joista osa poikkeaa paikalle vuosi toisensa jälkeen. Onkin aina mukavaa nähdä niin läheltä kuin kauempaakin tulevaa väkeä ja jos mitään sopivaa ei kirpputorilta löydy mukaan ostettavaksi, ei Kaarina siitä pahastu!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät