-21.1 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Iltapäivä ystävyydelle Lehtimäellä musiikin ja ukrainalaisen ruuan parissa

Lehtimäellä järjestetään Keskikylän Nuorisoseuralla tulevana lauantaina 30.9. kello 15 alkaen kaikille avoin Ystävyyden iltapäivä, jonka päätteeksi Lehtimäellä asuvat ukrainalaiset valmistavat tarjolle ukrainalaista ruokaa!

Tapahtuma alkaa konsertilla, jossa esiintyvät niin paikalliset osaajat, joista osa ukrainalaisten itsensä kutsumina, ja lisäksi saamme nähdä ukrainalaislasten esityksen! Puheenvuoron käyttää Lehtimäellä asuva ukrainalainen.

MAINOS

Ukrainalaiset valmistavat kaikille ruokaa SPR Lehtimäen hankkimista ja lahjoituksena saaduista aineksista ja päätteeksi juodaan kakkukahvit, jossa tarjolla on ukrainalaista täytekakkua! Kaupunki tukee tapahtumaa maksamalla Nuorisoseuran vuokran.

Ohjelma ja ruokailu ovat maksuttomia, mutta samalla kertaa halukkaat voivat ostaa SPR:n Lehtimäen osaston kangaskasseja tai jättää lahjoituksensa SPR:n Nälkäpäiväkeräykseen!
Paikalle ovat kaikki tervetulleita!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät