Järviseudun jäähalli on nyt OmaSP Areena!

Pasi Kari, Jussi Virtanen, Petri Koskenmäki, Helena Marjomäki ja Tuomo Nelimarkka ovat tyytyväisiä Oma Säästöpankin ja jäähalliyhtiön sekä JPK:n väliseen yhteistyöhön. Yhteistyöhön on otettu nyt jatkuvuuden takaava askel ja jäähallin nimeksi vaihtui samalla OmaSP Areena!
Mainos[adrotate banner="3"]

Järviseudun Jäähalli on nyt OmaSP Areena, sillä jäähalliyhtiön ja Oma Säästöpankin yhteistyö on nyt sinetöity pitkäaikaisella sopimuksella. – Sopimuksemme on nyt nelivuotinen, mikä on hienoa jatkuvuuden kannalta. On hyvä että meillä on vahva yhteistyökumppani, jonka kanssa rakennamme tulevaisuutta, toteaa Kari Pasi Jäähalliyhtiön ja JPK:n edustajana.

Sopimuksen henkeen liittyyvät jälleen tänään tiistaina jäähallilla käynnistyvät OmaSp Luistelu- ja kiekkokoulut, jotka ovat toimineet tällä nimellä jo muutaman vuoden ajan. Valmennuspäällikkö Jussi Virtanen JPK:sta kertoo, että koulu toimii osana Jääkiekkoliiton Leijona -kiekkokoulu konseptia.

MAINOS

Luistelu- ja kiekkokoulussa keskiössä on leikki ja pelit, lapsille tarjotaan paljon liikettä ja tehokasta toiminta-aikaa ja taitojen oppimista kuin huomaamatta.

Tavoitteena on, että lapsi saa kannustusta ja onnistumisen kokemuksia, tuntee kuuluvansa ryhmään ja saa pitää hauskaa samalla kun oppii luistelun ja pelaamisen perustaitoja.

Luistelu- ja kiekkokoulu toimii tiistaisin kello 17-17.45 ja ryhminä ovat luistelu- ja mailaryhmät.

Liikkuminen rhmien välillä on mahdollista ja mailaryhmällä on myös pelitoimintaa, ns. kortteliliigaa kauden aikana. Mailaryhmästä on tavoitteena saada seuraavalle kaudelle myös U9 joukkue Leijona- liigaan!

Koko kauden hinta on vain 50 euroa, johtuen sponsorituesta, ja se laskutetaan puolet syys ja puolet kevätkaudella. Tavoite on pitää hinta niin edullisena, ettei osallistuminen jää siitä kiinni.

Varusteillakaan ei ole vielä luistelu- ja kiekkokoulussa niin suurta väliä, kunhan ne ovat oikean kokoiset. Varusteiden ei tarvitse olla uusia, käytettyjäkin saa usein edullisesti.

Kohderyhmänä ovat 4-8 vuotiaat lapset, niin tytöt kuin pojatkin. Mukana toiminnassa on vuosittain ollut 40-50 lasta.

Oma Säästöpankin ja Töysän Säästöpankkisäätiön edustajat, palvelupäällikkö Helena Marjomäki Alajärven Oma Säästöpankista sekä Tuomo Nelimarkka säätiöstä toteavat, että toiminta hallilla on niin vireää, että säästöpankkisäätiön on hyvä lähteä sitä tukemaan.

Marjomäki muistuttaa, että jäähalli ei liikunta vain alajärveläisiä, vaan laajasti väkeä koko Järviseudun alueelta.

JPK:n puheenjohtaja Petri Koskenmäki toteaakin, että jäähallilla on varsin runsaasti käyttöä. Ennen koronaa siellä pelattiin toiseksi eniten otteluja koko maakunnassa. Kari Pasi laskee, että erillisiä käyntejä jäähallille tulee vuositasolla noin 70000, kun siihen lasketaan niin pelaajat, valmentajat kuin katsojatkin.

Alkavalla kaudella JPK:lla on kaksi miesten joukkuetta ja junnujoukkueista U15 on vanhin. Siitä alaspäin on kaikki junnujoukkueet U12 lukuunottamatta, mutta U13 joukkueita on kaksi.

– Otteluja meillä on niin paljon, että Leijona TV:n kamera on nyt asennettu tänne ja kaikkia OmaSP Areenalla pelattavia pelejä voi siis seurata myös sieltä.

Paitsi jääkiekkoa, JPK:ssa voi harrastaa nyt myös jalkapalloa. Kysyntä futikseen on ollut niin kovaa, että viime kesänä jalkapallo aloitettiin kolmen ryhmän voimin, johon kuhunkin otettiin 25 pelaajaa.

Ryhmät täyttyivät muutamassa päivässä ja sen myötä toimintaa tullaan kehittämään jatkossa eteenpäin.

MAINOS
Edellinen artikkeliIltapäivä ystävyydelle Lehtimäellä musiikin ja ukrainalaisen ruuan parissa
Seuraava artikkeliSPR:n Alajärven osaston keskiviikkotoiminta on kaikille avointa!