-21.1 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Naisille hyvinvointia Hotelli Kivitipusta

Hotelli Kivitippu järjestää voimaannuttavan hyvinvointiviikonlopun naisille 27.-28.10. Perjantai-iltana on tarjolla erilaisia hoitoja, mm. turvesauna, hierontaa ja jäsenkorjausta sekä glittermeikkejä ja pikakampauksia. Illan huipentaa odotettu ja toivottu Ressu Redfordin keikka.

Pääpäivän lauantain ohjelmistossa on minimessut, luentoja, erilaisia ohjauksia sekä muotinäytös. Kivitipun hyvinvointiosasto tarjoaa hoitoja non-stoppina. Illalla nautitaan viini- ja suklaatastingissa ja loppuillassa viihdyttää Paul Elias.

MAINOS

Minimessuilla liki 20 alan toimijaa esittelee ja myy tuotteitaan ja palvelujaan. Esillä on mm. ravintoon ja painonhallintaan liittyviä tuotteita ja palveluja sekä kosmetiikkaa, vaatteita, asusteita, koruja ja laukkuja.

Marja Kihlström, tv-host, somevaikuttaja, tietokirjailija ja yksi Suomen tunnetuimmista erityistason seksuaaliterapeuteista luennoi aiheella ”Muutos on sinussa”. Luentoa on kuvailtu huikeaksi, muotteja rikkovaksi, merkitykselliseksi ja kyyneliä nostattavaksi kokemukseksi, jota jää miettimään vielä pitkään luennon jälkeen. Ravintoterapeutti Virpi Hoffrénin luennon aiheena on ”Eroon makeanhimosta”.

Sannamari Ulvinen, mm. lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti, ohjaa pimppipumpin, joka tähtää lantionpohjan lihasten tiedostamiseen, rentouttamiseen ja vahvistamiseen. Personal trainer, painonnoston ohjaaja ja valmentaja Paula Kosken johdolla tehokuntoutetaan niska-hartiaseutua.

Mentaali- ja rentoutusvalmentaja Johanna Korkea-aho puolestaan auttaa selättämään stressin mikrotaukojen ja vagus-hermon avulla. Ohjauksiin on rajoitettu osallistujamäärä ja ne kannattaa ostaa etukäteen Kivitipun verkkosivuilta lahjakortti -kaupasta.

Muotinäytöksessä nähdään Fiini-Fröökynän syksyn mallistoa. Kivitipun hyvinvointiosasto esittäytyy lauantaina laajalla hoitotarjonnalla. Saatavana on ilman ajanvarausta mm. jäsenkorjausta, hierontaa, vyöhyketerapiaa, kestovärjäyksiä, sokerointia, geelilakkausta ja hammaskoruja.

Ravintolassa on tarjolla kahvia ja kakkubuffet sekä lounasbuffet. Illalla hemmotellaan makunystyröitä Vinum Wasan viiniasiantuntija Janne Mäen opastuksella. Viini- ja suklaatasting kannattaa varata etukäteen.

Lauantain päivätapahtuma on avoinna kello 10-16. Pääsylippu tapahtumaan on 15 euroa ja se sisältää minimessut, muotinäytöksen ja luennot. Saatavana on myös yhden ja kahden vuorokauden majoituspaketteja ja niitä voi tiedustella Kivitipusta puhelimitse. Tapahtumasta saa lisätietoa Kivitipun verkkosivuilta kivitippu.fi ja Facebookista facebook.com/hotellikivitippu.


sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät