Rattijuoppo peruutti ojaan Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vaasassa polkupyörävaras jäi viikonloppuna verekseltään kiinni, muuten Pohjanmaan poliisin viikonloppu oli rauhallinen ja poliisia työllisti lähinnä pahoinpitelyt ja rattijuopumukset.

Lauantaina iltapäivällä tuli poliisille ilmoitus meneillään olevasta polkupyörävarkaudesta Vaasassa. Poliisipartion saapuessa paikalle selvisi, että tekijöitä oli ollut kaksi, toinen oli jo ehtinyt lähtemään varastetulla pyörällä matkaan mutta toinen oli jäänyt paikalle. Poliisit löysivät voimapihdit paikalle jääneen henkilön hallusta, pihdit takavarikoitiin ja henkilö epäillään varkaudesta.

MAINOS

Alkoholinvälittäjää epäillään myös rattijuopumuksesta

Poliisipartio havaitsi valvonnan yhteydessä lauantai iltana Seinäjoen keskustassa epäilyttävän myyntitapahtuman yhdellä parkkipaikalla. Partio tarkisti sekä täysi-ikäisen myyjän että alle 15-vuotiaan ostajan ja kävi ilmi, että alaikäiselle oli myyty viinapullo.

Myyjä oli autolla liikkeellä ja autosta löytyi lisää viinapulloja ja vähäinen määrä kannabista, tavarat takavarikoitiin. Lisäksi selvisi, että myyjä oli nauttinut huumeita ennen ajoon lähtö joten häntä epäillään alkoholirikoksen ja huumausainerikoksen lisäksi myös rattijuopumuksesta.

Soinin Multiantiellä oli auto ajettu perä edellä ojaan perjantai iltana. Poliisipartion saapuessa paikalle kertoi auton kuljettaja, että peruutus oli mennyt pitkäksi ja auto päätynyt ojaan. Kuljettaja puhalsi 1,25 mg/l poliisin alkomittariin ja hänet epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Perjantain ja lauantaina välisenä yönä ilmoitettiin häiritsevästä ajoneuvoliikenteestä Seinäjoen Ylistarossa. Paikalle lähtenyt poliisipartio puhallutti yhden alaikäisen traktorinkuljettajan ja alkomittari antoi tuloksen 0,49 mg/l. Nuorukainen epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Viikonloppuna otettiin partioinnin tai valvonnan yhteydessä kiinni epäiltyjä rattijuoppoja edellä mainittujen lisäksi myös Vaasassa, Kokkolassa, Seinäjoella, Ilmajoella, Pietarsaaressa, Kauhajoella ja Perhossa. Rattijuopumusilmoituksia kirjattiin yhteensä 12 kappaletta.

Kodin seinien sisällä pahoinpitelyitä

Ravintolassa Seinäjoella oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä syntynyt epämäärinen useamman henkilön tappelu. Kun poliisipartio saapui paikalle, selvisi, että ainakin yksi mies oli saanut iskun kasvoihin. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Riidan päätteeksi miestä oli lyöty kasvoihin ravintolassa Kokkolassa perjantain ja lauantaina välisenä yönä. Tekijä oli uhrille tuntematon eikä tarkempia tuntomerkkejäkään saatu tekijästä. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Viikonloppuna poliisi kirjasi yhteensä 17 ilmoitusta eriasteisista pahoinpitelyistä.

MAINOS
Edellinen artikkeliLappajärven kouluruoka maakunnan parasta
Seuraava artikkeliErityisryhmien tarpeet huomioon