0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Sisupuukko ja kultaisia yrittäjäristejä yrittäjille Alajärvellä

Alajärven Yrittäjät ry jakoi syyskokouksensa yhteydessä huomionosoituksia.

Sisu -puukon sai tänä vuonna vastaanottaa Huvila Seppälän yrittäjä Tapani Taipale. Huomionosoituksen hänelle luovutti yrittäjäyhdistyksen sihteeri Mervi Hyvönen.

Yli 20 vuotisesta yrittäjätoiminnasta kultaiset yrittäjäristit saivat vastaanottaa kaksi yrittäjää. Ensimmäisenä yrittäjäristinsä vastaanotti vuonna 1999 perustetun monipuolisen konepajan Kujakonin Jouni Kujala ja toinen yrittäjäristi ojennettiin Sisko Salolle, jonka perheyrityksellä Tilitoimisto Sisko Salolla on yli 40 vuotinen historia.

MAINOS

Yrittäjäjärjestö luovutti myös yhden Möksyn kyläsepän Kyösti Heikkilän valmistaman Sisu -puukon, jonka tänä vuonna sai vastaanottaa Huvila Seppälän yrittäjä Tapani Taipale. Tämä 1960 perustettu yritys on kansainvälinen toimija, jonka tuotanto menee valtaosin Euroopan ja Japanin hirsitalomarkkinoille.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät