-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kuortaneen Urheiluopisto yhteistyöhön Alajärven Sähkö Oy:n kanssa

Kuortaneen Urheiluopisto on solminut sopimuksen Alajärven Sähkö Oy:n kanssa Urheiluopiston sähköntoimituksesta. Sopimus astuu voimaan 1.1.2024.

Kuortaneen Urheiluopiston kampuksen vuotuinen sähkönkulutus on 5000 000 kWh, joka vastaa 250–300 omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta, joten kyseessä on mittava ja merkittävä kumppanuus molemmille osapuolille.

MAINOS

– On hienoa aloittaa yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa, toimittaa heille puhdasta sähköenergiaa ja tukea heidän tavoitettaan hiilineutraalisuudesta vuoteen 2030 mennessä, kertoo Alajärven Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola.

Alajärven Sähkö Oy on ensi vuonna 80-vuotias, perinteikäs paikallinen sähköverkko- ja sähkönmyyntiyhtiö, joka toimittaa sähköenergiaa nykyään myös Alajärven verkkoalueen ulkopuolelle.

Alajärven Sähkö Oy toimittaa päästötöntä sähköä, jonka tuotantomuotoina ovat aurinko-, tuuli-, vesi-, bio-, ja ydinvoima. Sähköenergia tuotetaan yhtiön omistamista EPV Energia Oy:n tuotanto-osuuksista sekä omasta vesivoimalaitoksesta Alajärveltä.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme kumppaniksi vahvan paikallisen toimijan. Olemme jo vuosia tehneet toimenpiteitä kestävän kehityksen parantamiseksi ja tämä yhteistyö on askel eteenpäin tavoitteessamme olla hiilineutraali urheiluopisto, kertoo Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät