0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

SPR muisti Lehtimäen vauvoja ja yksivuotiaita!

Joulunavauksen yhteydessä SPR:n Lehtimäen osasto muisti perinteisen tavan mukaan vuoden aikana Lehtimäelle syntyneitä vauvoja. Tänä vuonna muistettiin lisäksi kaikkia yksivuotiaita, joten moneen perheeseen saatiin jouluiloa lahjakorttien sekä muiden pienten muistamisten merkeissä!

Vauvajuhlaa juonsi Aire Honkola ja lapsia laulatti Johanna Suutala. Osaston puheenjohtaja Terhi Hintsa kertoi osaston toiminnan olleen vuoden aikana vilkasta ja joulun lähestyessä mietitään aina myös Lehtimäellä asuvia perheitä. Viime ja edellisvuonna uusien vauvojen perheille luovutettiin Hyvän Joulumielen lahjakortteja, mutta nyt kun vauvoja oli vain kuusi, päätettiin muistaa myös yksivuotiaita.

MAINOS

Osasto sai Hyvän Joulumielen lahjakortteja kaikkiaan 12 kappaletta, jotka jaettiin nyt saajilleen ja lisäksi osasto laittoi omaa rahaansa lahjakorteiksi niin, että kaikille yksivuotiaille luovutettiin 70 euron lahjakortti ja vauvoille annettiin tämän lisäksi osastolta 30 euron lahjakortti.

Vuoden 2023 vauvojen muistamiset saivat Vitalin ja Irynan tytär Sofia, Jukan ja Minnan poika Nuutti, Topin ja Annen poika Juuso, Ivanin ja Irynan poika Mark, Aleksin ja Oonan poika Jasper sekä Annin ja Jessen vielä nimetön tyttövauva!

Yksivuotiaista muistamiset sai Tanelin ja Veeran Wiktoria, Matin ja Lotan Iida, Juhan ja Johannan Neea, Esko-Juhanin ja Ailin Amalia, Antin ja Suvin Remi, Tatun ja Lotan Arttu sekä Eduardin ja Annan Roman.

Tänä vuonna syntyneet saivat lahjakorttien lisäksi Ulla Jokisen kutomat sukat ja yksivuotiaiden lahjakassista löytyi Punaisen Ristin auttajakoira!

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät