4.2 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Kauneushoitola Päiväunen rentouttavissa hoidoissa on lupa vaikka nukahtaa!

Alajärvellä on avautunut uusi kauneushoitola, jonka yrittäjänä on SKY kosmetologi Tiia Viirumäki. Tiia on monille tuttu ennestään Soinissa toimivasta kauneushoitolasta.

Tiia perusti kauneushoitolan jo vuonna 2016 Soiniin yhdessä ystävänsä kanssa, heti valmistumisensa jälkeen. Tämä oli hyvä ratkaisu aikanaan, sillä yhteisessä yrityksessä pääsi opettelemaan yrittäjyyttä yhdessä ystävän kanssa etenkin, kun Tiia kävi parina alkuvuotena työssä myös vieraan palveluksessa.

MAINOS

Vaikka hoitola oli ja on Soinissa edelleen, niin Lehtimäeltä kotoisin oleva Tiia on koko tämän ajan asunut Alajärvellä.

Viimeisen parin, kolmen vuoden aikana Tiialle on tullut tunne, että pian olisi aika perustaa ihan oma kauneushoitola. Uuden yrityksen sijaintipaikaksi valikoitui luonnollisesti oma kotipaikkakunta.

– Vakiasiakkaistani Soinissa noin puolet on ollut Alajärveltä tai tältä suunnalta, joten senkin suhteen yrityksen perustaminen tänne oli mahdollista. Annika jatkaa yritystoimintaa edelleen Soinissa palvellen asiakkaita siellä, Tiia kertoo.

Tiian yritys Alajärvellä Kauppakatu 26:ssa sai nimekseen Kauneushoitola Päiväuni. Nimen taustalla on se, että Tiia haluaa palvella asiakkaitaan ajatuksella, että hoitolaan saa tulla lepäämään. Hoidot ovat pitkiä ja rentouttavia, niiden aikana on lupa vaikka nukahtaa!

Laajat palvelut

Palveluina hoitolassa ovat kaikki kosmetologin perinteiset palvelut; kasvo-, käsi- ja jalkahoidot ja hieronnat. Tiia on koulutukseltaan myös ripsiteknikko, joten ripsien ja kulmien kestovärjäysten lisäksi hän tekee myös ripsenpidennyksiä. Lisäksi Tiian osaamiseen kuuluvat arki- ja juhlameikkien teko.

Yhtenä erikoisuutena tarjonnassa ovat lymfaboots-hoidot, eli painelahkeet, joilla saadaan lymfaattinen painehieronta jaloille. Hoito-ohjelma valitaan tarpeen mukaan ja hoito parantaa niin lymfanestekiertoa kuin verenkiertoakin. – Hoito voidaan toteuttaa vaikkapa samaan aikaan kasvohoidon kanssa, joten raikkaan ihon lisäksi saa myös kevyet jalat!

Kasvohoitoja Tiia tekee niin perinteisiä kuin ultraäänipuhdistusta, timanttihiontaa ja hedelmähappokasvohoitojakin.

Kasvohoitoja Tiia tekee paljon, mutta kaikkein työllistävin osa-alue ovat kuitenkin ripsenpidennykset ja pidennysten huollot, etenkin näin kevään tullen.  Kesäripsien käyttäjät soittelevat jo ahkerasti ja ajat menevät, sillä kun ripsenpidennykset on laitettu, niitä huolletaan keskimäärin noin 3 viikon välein.

Kalenteri täyttyykin nopeasti, sillä pidennysten laitto kestää kahdesta tunnista kahteen ja puoleen ja jokainen huoltokerta noin 1,5 tuntia. – Tuossa ajassa käydään läpi asiakkaan kaikki noin 80-150 ripseä per silmä, joten aikaa siinä kyllä menee, Tiia naurahtaa.

Ripsien pidennyksiä käyttävät tänä päivänä hyvin monen ikäiset naiset, mutta tyypillinen ikäluokka on kolmikymppisistä viisikymppisiin. Eli juuri ne naiset, joilla on lapsia kotona ja kiireiset työt. – Pidennykset nopeuttavat aamuja todella paljon, sillä niiden ansiosta herätessä on jo valmiina siististi meikatun näköiset silmät.

– Ripsenpidennykset kohentavat ulkonäköä, antavat siistin ja pirteän ilmeen. Lisäksi jos et pidä meikkaamisesta tai et osaa meikata, saa pidennysten avulla tehtyä paljon silmän mallin muokkaamisesta lähtien.

Hoitojen ja meikkausten yhteydessä Tiia myös antaa opastusta. Jos meikkaamiseen tarvitsee hyviä vinkkejä, voi pelkästään meikkiopastukseenkin varata ajan. Tuotemyynnistä löytyvät meikit ja siveltimet ja ihonhoitoon tarjolla on laadukas Janssen Cosmetics -tuotesarja ja sen rinnalle on tulossa kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Kauneushoitola Päiväuni palvelee arkisin kello 9-18 välisenä aikana, mutta aikoja voidaan sopia myös myöhemmälle iltaan ja viikonloppuisin. Yrittäjänä Tiia on varsin joustava työajoistaan.

Uuden yrityksen avajaiset pidetään lauantaina 13.4. avajaistarjousten sekä tuotteiden ja palvelujen esittelyn muodossa. Tarjolla on myös kahvit ja arvontaa sekä rentoa olemissa mukavissa uusissa tiloissa!

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät