0.7 C
perjantai 26.4.2024

Kinkut sulivat lentopalloillen

Jo pitkään on pelattu Lehtimäellä perinteinen lentopallon kinkunsulatusturnaus. Joukkueita on koottu Lehtimäen alueelta ja lähipitäjistä.

Monen liikkuvan kaverin joulun viettoon on kuulunut jo vuosikaudet tapaninpäivän turnaus. Tavoitteena on antaa kinkuille kyytiä joulun pyhinä.

Tänä vuonna turnaukseen osallistui viisi joukkuetta. Joukkueet tulivat Rannankylältä, Ähtäristä, Rantatöysästä, Soinista ja Kulmanpojat oli yhtenä joukkueena.

Pelit nuorisoseuralla alkoivat aamukymmeneltä ja jatkuivat iltapäivään noin kuuden tunnin ajan. Pelejä pelattiin yksinkertaisena sarjana eli jokainen joukkue pelasi jokaista joukkuetta vastaan.

Yksi ottelu oli kahden erän mittainen ja erä kesti 21 pisteeseen. Peleissä saadut voittoerät ratkaisivat sijoituksen. Joukkueessa kuului pelata kentällä aina yksi nainen kerrallaan.

Pelit olivat varsin tasaisia. Voitosta lopussa pelasivat Rantatöysän Dynamo ja Soinin joukkue. Keskinäinen ottelu päättyi tasan 1-1 ja pikkupisteetkin tässä ottelussa menivät tasan.

Turnausvoiton ratkaisi kaikkien pelattujen erien pikkupisteet ja siinä voiton vei tällä kertaa Soinin joukkue.